VIDEO Șoferul mergea spre casă când a văzut în trafic o tânăra frumoasă. A pus ochii imediat pe ea, dar pasagera i-a arătat ceva ce niciun bărbat nu poate refuza! Totul a fost filmat

Un video care face înconjurul internetului surprinde momentul în care un „Romeo” în postura unui șofer al unei dubițe, nu mai are răbdare și îi oferă unei fete din trafic numărul de telefon din mers.

Vrăjit de frumusețea fetei, șoferul unei dubițe care se afla în mers, pe autostradă, a tras camionul aproape de mașina în care se afla tânăra, doar pentru a-i oferi numărul de telefon, în speranța că se vor putea întâlni vreodată.

Loading...

Șoferul a fost filmat în timp ce voia să-i ofere bilețelul fetei de 18 ani pe care a pus ochii.

Momentul inedit a fost surprins de pasagerul din spate, toți fiind uimiți de ceea ce au văzut.

Acesta a declarat că de mai multe ori bărbatul din dubiță a accelerat și a încercat să-i atragă atenția frumoasei fete, fluturând bilețelul cu numărul de telefon.

„Eram pe autostradă când am văzut pe cineva într-un camion care ne-a depășit. Apoi a tras lângă noi și ne-a spus să deschidem geamul, iar în mijlocul autostrăzii ne-a dat o carte de vizită cu numărul lui de telefon pe ea. Era instalator!”

„La început nu știam ce face, ce vrea de fapt. Dar când ne-am dat seama, abia ne-am putut stăpâni râsul”

Incidentul a fost filmat în luna august, însă recent, el a apărut pe rețelele sociale, reușind să devină cunoscut utilizatorilor.

Loading...