Un amestec natural pe bază de ceapă, curăță plămânii de nicotină și gudron!

Statisticile estimează că aproape 6 milioane de oameni din întreaga lume mor din cauza fumatului în exces. Chiar și așa, se pare că fumătorii nu se sperie și nu vor să renunțe la acest viciu.

În întâmpinarea acestora, pentru a preveni apariția bolilor grave, venim cu un amestec minune care curăță plămânii de gudron și nicotină.

Loading...

Mod de preparare

Pentru prepararea acestei poțiuni, aveți nevoie de 400 grame ceapă roșie, 2 lingurițe cu turmeric, 3 cm rădăcină de ghimbir, 1 litru apă, 400 g zahăr.

Modul de preparare este următorul: fierbeți apa cu zahărul. Între timp, tăiați ceapa și dați ghimbirul pe răzătoare, apoi adăugați în apă.

Puneți amestecul din nou la fiert, adăugați turmericul și lăsați focul mic până ce cantitatea ajunge la jumătate.

Ulterior, strecurați și depozitați într-un borcan de sticlă, lăsați la răcit și puneți la frigider. Se consumă două linguri dimineața, pe stomacul gol și seara, la două ore după ultima masă.

Consumați cât mai multe urzici

Utile pentru curățarea și remineralizarea organismului sunt și urzicile care au rolul să țină departe apariția cancerului de plămâni.

De asemenea, sparanghelul drenează toxinele prin ficat și bilă, iar păpădia pe cele poluante, favorizând diureza. În ceea ce privește nalba, aceasta ajută la producerea mucusului protector al bronhiilor și nasului.

Loading...