Sortiți să fie împreună. Un bărbat află de la soacra lui un secret ascuns timp de 20 de ani

Există anumiți oameni care sunt sortiți să fie împreună. Printre ei se pare că se află Ed și Heidi Savitt. Tinerii s-au întâlnit în 2011 pe când erau studenți la Newcastle University din Marea Britanie.

Ed și Heidi Savitt s-au îndrăgostit și, după o perioadă de prietenie, au hotărât să se căsătorească.

Loading...

Până aici, nimic neobișnuit. Dar la una din întâlnirile care precedau nunta, o discuție dintre viitoarele soacre a relevat faptul că tinerii erau sortiți să fie împreună, arată site-ul news.shareably.net.

Sortiți să fie împreună. Presimțirea mamei lui Heidi

Atunci când mama lui Heidi, Kay Parker, l-a întâlnit prima dată pe Ed, a avut senzația că-l știe de undeva. A vrut să-și aducă aminte de unde, dar nu a reușit.

Pe când pregăteau nunta, au dat o petrecere la care a venit și mama lui Ed, Fiona. Kay a povestit cum au fost într-o vacanță în Turcia, pe când Heidi avea 6 ani și fetița și-a făcut un prieten de vârsta ei.

”Cei doi copii copii se jucau împreună și se țineau de mână. Au fost inseparabili pe toată durata vacanței de două săptămâni!”, și-a adus aminte ea. Și culmea! Băiețelul se numea tot Ed.

iona a fost de acord că este o coincidență interesantă, dar nu a dat atenție acestui fapt restul serii. Kay s-a gândit să investigheze pentru a afla mai mult.

Sortiți să fie împreună. O fotografie veche de 20 de ani

A doua zi, Kay a început să caute printre lucrurile vechi din pod fotografii. A găsit o poză veche cu Heidi și acel Ed din vacanța pe care au petrecut-o în Turcia în urmă cu 20 de ani.

Kay i-a arătat-o lui Heidi, care uitase de povestea de dragoste din copilărie. Fata a fost uimită.

Era clar că lângă ea, în poză, se afla Ed, mirele ei de acum. Iar când Kay i-a arătat poza Fionei, și-a recunoscut imediat fiul și a exclamat: ”O, Doamne! Este Ed!”.

Heidi, care nu credea în destin, și-a schimbat de atunci părerea. Dovada este această fotografie veche de 20 de ani. Heidi consideră că soarta i-a adus împreună pe ea și pe Ed.

Loading...