Și-a uitat geanta într-un taxi și peste câteva ore șoferul s-a întors să i-o înapoieze, dar când a văzut ce pusese bărbatul în telefonul ei i-a venit să leșine. Ce făcuse șoferul

În noaptea dintre ani taxiurile și mașinile Uber au fost solicitate la maxmim, iar printre clienții acestora s-a numărat și un utilizator Reddit cu numele de DentalDan23 care povestește o experiență inedită pe care a avut-o o prietenă de-ale lui cu acel Uber solicitat în seara de Revelion.

Acesta povestește că prietena lui și-a uitat poșeta în mașina Uber și că șoferul i-a înapoiat-o femeii a doua zi, dar cu ceva în plus. Niște poze inedite pe telefonul ei, pe care nu le-a făcut ea.

Loading...

Niște imagini extrem de amuzante și creative cu poșeta femeii în ipostaze umane, arătându-i posesoarei ei că geanta ei s-a distrat de două ori mai mult decât a făcut-o ea…vreodată.

Unul dintre utilizatori a comentat la postare: “Către oricine a făcut aceste poze: dacă ești femeie, mărită-te cu mine. Dacă ești bărbat, hai la o bere. Fac cinste, nebun genial ce ești!“

Loading...