Semintele de mar si cancerul: Ceea ce Guvernul a ascuns de noi timp de ani de zile

Simpla mențiune a semințelor consumatoare de mere, gropi de cireșe, semințe de caise, sau migdale amare tinde sa provoace aproape atacuri de panică sau reacții furioase .

De ce? Cianura este în ele. Deci sunt justificate , nu?

Loading...

Ca un zvon bazat pe prea puține cunoștințe, preocuparea lor este de înțeles. Tot ceea ce trebuie să faceți este sa cautati pe Google cianura de la oricare dintre alimentelele menționate

mai sus și veți obține o serie de articole care susțin toate pericolele pe bază de cianuri din aceste semințe și nuci.

Unii spun că organismul dumneavoastră detoxifica rapid compușii ce conțin cianură. Alții spun că veți obține cianura liberă atunci când organismul metabolizeaza acei compuși. Cele mai

recunosc că ar lua un heck de o mulțime de gropi, seminte, sau migdale amare ca sa se otraveasca.

Dar, așa cum se spune, „un pic de cunoștințe sunt un lucru periculos.” În acest caz, frica de

semințe de fructe și migdale amare și alte fructe cu coajă lemnoasă se bazează pe date incomplete. Cianura este un compus care conține amigdalină.

Povestea completă a amigdalinei pentru cunoaștere deplină

Mii de oameni au folosit miezuri de semințe de caise pentru a elimina cancerul. Ei nu au murit de otrăvire cu cianură. Ele s-au vindecat, fără efecte secundare negative.

Acest lucru nu a fost realizat prin consumarea în fiecare săptămână, dar zi de zi timp de luni de zile.

Deci, de ce nu au fost otrăviti? Compusul amygdalin are patru molecule. Două sunt molecule de glucoza. Celelalte două sunt cianură și benzaldyhide. Ultimele două sunt scarycompounds, cu excepția unui cuplu de activități metabolice neobișnuite:

acestea sunt eliberate numai celulele canceroase. Altfel, ele rămân în compusul amygdalin și sunt trecute . Este un aranjament foarte inteligent. Celulele canceroase depind de fermentatiile de zahar (glucoza) pentru energia lor, în loc de oxigen.

Asa ca celulele canceroase atrag compusi amygdalin pentru glucoza lor, dar sunt hăcuiti atunci când metabolizeaza acei compuși pe care ii elibereaza pe benzalldyhide și cianura. Glucoza din

zahar este momeala. Celulele canceroase contin o enzima care nu se gaseste in celulele sanatoase, beta-glucozidaza.

Enzima beta-glucozidaza „deblochează” compusul amygdalin, eliberând toxinele mortale din interiorul celulei canceroase. Doar celulele canceroase metaboliza amygdalin. Celulele

sanatoase normale nu. Cele mai multe celule non-canceroase conțin o altă enzimă, rhodanese. Moleculele de cianuri libere sunt legate la molecule de sulf prin rhodanese, creând cianurile inofensive, care sunt eliminate în urină.

Acesta este cel mai mic pic de cunoștințe pe care aceste articole „infricosatoare” de referință atunci când se spune un pic de cianură este ușor detoxifiat de corpul tau. Dar, funcția completă

a amygdalin este ascunsa, deoarece faptul că laetrile sau B17, un extract concentrat din amydgalins de caise, poate vindeca cancerul este un subiect tabu.

Un tratament de cancer în condiții de siguranță

Laetrile sau B17, a fost dezvoltat de San Francisco, cercetator Dr. Ernst Krebb în 1952 de lichefiere și purificare amygdalin din semințe de caise, deci ar putea fi injectat in pacientii cu cancer.

Dr. Krebb însuși si-a injectat pentru a asigura siguranta laetrilei, si Dr. John Richardson a dovedit eficacitatea prin vindecarea mai mulți pacienți cu cancer în San Francisco, cu Laetrile.

In anul 1971, laetrile a fost interzis. Dr. Richardson a cerut jurnalistului de investigație G.

Edward Griffin sa faca public meritele laetrile sau B17 derivate din semințe de caise. Griffin a descoperit ca studiile Laetrile Institutul Sloane-Ketterings care conduc la interzicerea FDA, au fost false.

Purtatorul de cuvant al Sloane-Kettering Dr. Ralph Moss a refuzat să mintă despre laetrile pe Sloane-Kettering dezgustat. El a alunecat Griffin documente care dovedesc stiintific unpublicized laetrile lucrat efectiv.

Acest lucru a condus la cartea lui Griffin O lume fără cancer, în cazul în care puteți citi mai multe despre povestea de cancer amygdalin de întărire.

În cazul în care nu a promovat ca o cura de cancer, semințe de caise nu sunt interzise. Evitati zaharul in timp ce incercati sa vindecati cancerul cu orice metodă.

Loading...