Scrubul pentru colon care te ajută să slăbești 11 kilograme în timp record

Pentru a curată colonul, este nevoie de o singură cură care va da rezultate minunate! Nu credeam dacă nu încercăm chiar eu! Am slăbit 11 kg, părul nu a mai căzut, unghiile erau din ce în ce mai puternice şi tenul arată minunat.

În fiecare dimineaţă, timp de 30 de zile, va trebui să consumi această reţeta, care nu are efecte secundare.

Loading...

Ingrediente

5 nuci

5 linguri de apă

5 linguri de fulgi de ovăz

1 linguriţă de miere

1 lingură de lapte

Preparare

Se toarnă 5 linguri de apă fiartă şi răcită peste 5 linguri de fulgi de ovăz şi se lasă peste noapte.

Dimineaţă se adaugă fulgii de ovăz inmuiati într-o lingură de lapte, 1 linguriţă de miere şi 5 nuci.

Se amestecă totul şi se consumă remediul.

Nu se mai bea şi mănâncă nimic timp de 3 ore după ce se consumă remediul.

Mierea conţine vitamine, dar are calciu şi fosfor, două elemente esenţiale pentru viaţă. Aşadar, în loc să luaţi calciu de la farmacie, consumaţi o linguriţă de miere pe zi, în cazul în care nu suferiţi de diabet. Calciul se absoarbe în proporţie de 100% din deliciosul dulce. Într-o lingură de miere sunt 120 de kilocalorii.

Vă luaţi doar cu această doză şi vitamina A, vitaminele B2, B3, B5, B6 şi B9, acesta din urmă fiind beneficul acid folic. Are şi o cantitate mică de fier, dar şi alte metale în cantităţi foarte apropiate de nevoile organismului. pH-ul mierii se situează între 3,2 -4,5, ceea ce face imposibilă dezvoltarea bacteriilor. Este motivul pentru care mierea nu se deteriorează.

În timp, doar cristalizează. Până la 1 an, este contraindicată copiilor deoarece poate conţine bacteria botulinică, care în cazul ingerării determină afecţiuni grave. Ulterior, însă, mierea este un aliat excepţional al copilăriei. Are efect antimicrobian şi antivirulicid, deci fortifică orice organism indiferent de vârstă.

Loading...