S-a aflat ce boală are Anca Serea. Soția lui Adi Sînă a dezvăluit: “Mi-am făcut analizele și…”

Anca Serea nu a trecut prin cele mai bune momente. La finalul anului trecut, ea a ajuns la spital de mai multe ori.

Soția lui Adi Sînă a fost să-și facă analizele și a aflat ce boală are și ce tratament trebuie să urmeze pentru a se vindeca.

Loading...

“Dacă iau pastile am imediat senzație de vomă. Organismul meu nu acceptă pastilele, tratamentul cu fier, așa că medicii au decis să mi-l facă injectabil, prin perfuzie.

Merg săptămânal la spital, de obicei sâmbătă când am programul mai lejer, pentru a mi se administra doză de tratament indicate de medic.

Ultima oară când mi-am făcut analizele, atunci când nu m-am simțit bine și am ajuns la spital, aveam valorile hemoglobinei foarte mici.

Erau de 0,7 și în mod normal ar trebui să fie peste 0,10- 0,11. Indiferent ce mănânc valorile acestea nu se schimbă, așa că s-a ajuns la tratament injectabil, intravenos.

Când merg la spital stau două ore. Este singura soluție de a remedia anemia, de a ridica valorile fierului.

Sper să dea rezultate. Oricum, mă simt mult mai bine acum”, a declarat Anca Serea pentru WOWbiz.ro.

Vine al șaselea copil? Anca Serea a spus totul!

Anca Serea și Adi Sînă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cei doi au împreună trei copii, însă nu spun nu unui nou bebeluș în familie.

Anca a dezvăluit într-un interviu că nu exclud această posibilitate. Vedeta a dezvăluit ce a primit de 1 martie și a vorbit și despre vacanța de Valentine’s Day, pe care au petrecut-o la Londra.

”Conduc eu pentru că eu nu beau niciodată alcool şi… pentru că am carnet. Nu, vă spun eu, în fiecare seară dormim împreună. E prea personal! Ca nişte oameni normali, care se iubesc.

Şi nu avem nevoie de condimente, pentru că suntem încă tineri şi ne iubim foarte tare. De mărţişor am primit foarte multe mărţişoare, o scrisoare de la Sarah.

Am fost de curând plecaţi la Londra, de Valentine’s Day. Nu ştim, deocamdată nu sunt însărcinată, dar se poate întâmpla oricând”, a declarat Anca Serea pentru Cancan.ro.

Adi a dezvăluit, la rândul lui, că soția sa ar putea rămâne însărcinată cât mai curând.

“Nu ştiu ce s-a scris în presă, însă în seara asta dormim împreună. Ultimul cadou a fost mărţişorul, flori. Da, se poate întâmpla în orice moment, chiar şi în dimineaţa asta”, a completat Adi Sina.

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună trei copii: pe Noah (4 ani şi jumătate), pe Ava (3 ani) și pe Moise Petru, născut pe 20 mai 2016. Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, cu afaceristul Filip Poplingher. A rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David şi pe Sara.

Loading...