Persoanele destinate să se întâlnească, se vor întâlni întâmplător, dar exact când trebuie

Nici timpul și spațiul, nici pesoanele, circumstanțele sau cele mai dificile obstacole nu vor fi în stare să împiedice această întâlnire. Nu venim singuri pe lumea asta, deși nașterea se consideră a fi începutul tuturor începuturilor.

Trăim noi posibilități, noi întâlniri, căpătăm noi cunoștințe. Dar maturizându-ne, simțim că undeva există cineva cu care împărțim un singur suflet, o singură concepție despre lume și despre esența noastră, un cineva care e menit să apară în drumul vieții noastre.

Loading...

El ne este mai drag decât părinții, mai aproapiat decât cei mai buni prieteni și mai misterios decât întregul Univers.

Și mergem pe acest drum al vieții cu un sentiment inexorabil că curând ne vom întâlni. Poate mâine sau peste o săptămână. Iar între timp întâlnim alte persoane – inteligente, versatile și atractive. Ți se pare că ai întâlnit sufletul pereche. Marea dragoste a vieții tale.

Dar trece timpul, și odată cu el revine senzația că persoana pe care o aștepți e undeva departe, departe înainte.

Și astfel continui să umbli brambura prin temnița sufletului tău. Nu mai duci cont relațiilor tale amoroase, ai obosit, dar nu îți pierzi încă speranța.

Dar cu cât mai lungă este calea, cu atât mai puțină credință rămâne. Există oare „acel cineva”? Numai atunci când renunți, atunci când începi să crezi că nu ai parte de acea persoană potrivită, când îți accepți soarta și singurătatea, doar atunci se întinde un fir invizibil magic care permite ca acel cineva să te găsească, să-ți apară în calea ta și să te cunoască.

De acum înainte totul devine altfel, doi oameni dezgoliți de nădejde se întâlnesc.

Acest fir invizivil va face ca drumurile celor doi să se intersecteze. Ei se vor găsi reciproc numai atunci când vor simți esența libertății și singurătății, când înțelepciunea va prevala nebunia, creșterea va fi peste ignoranță și așteptarea peste încăpățânare.

Se vor întâlni. Inocenți, sinceri și gata să iubească și să meargă mai departe umăr la umăr. Împreună ei sunt puternici, cu o eternitate pentru experimente și iubire. Întâlnirea lor va dechide noi oportunități pe care le vor realiza doar fiind un cuplu.

Distanța, oamenii, condițiile dificile nu vor reprezenta piedici pentru a-și finaliza misiunea. Dacă s-au întâlnit, înseamnă că cel mai important lucru deja s-a întâmplat. Orice altceva este doar o chestiune de timp.

Singurul lucru pe care trebuie să îl știe este că dragostea adevărată nu repreintă o scânteie în focul vieții, ci chiar însuși focul. Iar toate obstacolele vor arde în flacără. Firul magic dintre cei predestinați să fie împreună este însăși dragostea adevărată.

Loading...