Parea un simplu dans dintre mama si fiu! Insa in doar cateva secunde totul o iau complet razna!!!

Dansul dintre mama si fiu este un moment extrem de emotionant pentru amandoi, dar si pentru cei prezenti a fericitul eveniment.

Insa in clipul postat mai jos putem vedea un dans intre mama si fiu putin mai special. Daca la inceput totul se desfasura pe o melodie lenta si coregrafia era una simpla in doar cateva secunde totul se schimba iar lumea este extrem de surprinsa de ce se intampla.

Loading...

Citeste si:

Un dans la o nunta cum nu ai mai vazut! Toți invitații au și uitat de mireasă și de mire când ea a început să danseze atât de fantastic!!!

Să nu o mai invitați pe această domnișoară la nuntă ! Toți invitații au și uitat de mireasă și de mire când ea a început să danseze atât de fantastic.

Lezginka este un dans din munții Caucazului, care tradițional este dansat atât de o persoană, cât și în pereche. În general este acceptat faptul că bărbații dansează mai bine lezginka, însă de nenumărate ori femeile au demonstrat că nu sunt cu nimic mai prejos decât bărbații. Ba din contra, uneori femeile dansează mult mai frumos lezginka.

Și aceasta se datorează nu faptului că bărbații ”interesați” apreciau dansul, ci exclusiv datorită talentului și virtuozității doamnelor.

Eroina acestui video este un simplu oaspete la nuntă. Însă atunci când muzica a început să cânte, ea a încins sala cu dansul său.

Pe lângă ea, ceilalți oaspeți și chiar mirii par a fi copii care abia se învață a merge. O priveliște grozavă! Se pare că mirele și mireasa au fost luați prin surprindere și chiar se simt incomodați.

Cineva ar putea spune că nu e frumos să te comporți așa la o nuntă străină, pentru că în centrul atenției trebuie să fie mereu tinerii însurăței, nu un oaspete oarecare. Dar noi considerăm că aceasta nu e important: important e faptul că fata a împărtășit tuturor invitaților dispoziția sa de sărbătoare.

Loading...