Erau emoționați când au văzut fata îmbrăcată în rochie de mireasă, dar când s-au apropiat și au observat din ce e făcută, au rămas fără cuvinte! Uite detaliul care i-a lăsat cu gura căscată, toate domnișoarele vor acum acest model

Rochiile de mireasă sunt de toate dimensiunile și în toate modelele. Dar sunt convinsă că așa ceva nu ai mai văzut vreodată!

La prima vedere, pare o rochie frumoasă de nuntă, ca oricare alta, dar când vei afla povestea din spatele acestei creații o să rămâi surprins.

Loading...

Amber Mills a trebuit să se confrunte cu mai multe greutăți de-a lungul vieții. Mamă a trei copii, femeia a fost diagnosticată cu scleroză multiplă și a căzut într-o depresie.

La scurt timp după aceea, ea a decis că are nevoie de un hobby pentru a nu se mai gândi la afecțiunea de care suferă și a găsit să facă lucrul perfect.

Creativitatea lui Amber depășit orice așteptări. Femeia a adecis să participe la un concurs de croitorie, unde câștigător va primi un premiu important.

Inspirată de copii ei, Amber a început să lucreze o rochie. Dar ea nu a folosit o simplă bucată de material, ci s-a gândit la ceva cu totul și cu totul diferit.

Amber a luat un ac, ață, lipici și…hârtie igienică. Mai întâi, femeia a fiert rola de hârtie igienică și a folosit lipiciul pentru a da consisență materialului cu care avea să facă rochia.

Apoi, cu ajutorul unor șabloane, Amber a presat hârtia igienică și a construit bucată cu bucată rochia ei. Mama a lucrat zi și noapte la creația ei, iar când oamenii au văzut produsul final nu le-a venit să creadă cum arată.

Creația lui Amber a fost pe locul trei în această competiție, femeia plecând acasă cu frumoasa sumă de 5.000 de dolari.

Loading...