Curăță colonul și îmbunătățește activitatea sistemului digestiv cu măr, ghimbir și lămâie

În prezent, sunt numeroși oamenii care suferă de diferite probleme de sănătate legate de sistemul digestiv și funcțiile acestuia. Exemplele sunt multiple, cum ar fi: guta, constipația cronică sau sindromul intestinului iritabil.

Colonul are un rol vital în menținerea sănătății organismului, prin faptul că elimină rezidurile din corp și curăță tot corpul de toxine și alte substanțe nocive.

Loading...

Pentru a îmbunătăți activitatea colonului este nevoie, din când în când, de o detoxifiere intensivă pentru a-l curăța complet. Rețeta pe care o vom prezenta astăzi este 100% naturală și simplă, cu efecte incredibile asupra detoxifierii colonului.

Ia aminte că în timpul acestei detoxifierei este important să stai acasă, deoarece vei avea nevoie la toaletă mai mult decât de obicei. Rețeta conține ingrediente esențiale precum sare de mare, lămâie, mere și ghimbir.

Numeroase studii au descoperit faptul că un consum zilnic de mere reduce riscul de infecții, în timp ce ghimbirul stimulează colonul, diminuând balonarea stomacului.

Pe de altă parte, lămâia este abundentă în vitamina C, un antixodiant potent, esențial în numeroase tratamente de detoxifere naturală. Sarea de mare ajută la digestie, elimină rezidurile din corp și toxinele.

Ai nevoie doar de 5 minute pentru a pregăti acest remediu:

Rețeta

Ai nevoie de:

2 linguri de suc de lămâie proaspăt

½ linguriță de sare de mare

1 lingură de suc de ghimbir

½ cană de suc organic de mere

½ cană cu apă caldă purificată

Mod de preparare și utilizare:

Se adaugă apa într-o oală și se încălzește, fără a fierbe.

Se toarnă într-un pahar, se adaugă sarea de mare și se amestecă bine.

Apoi se adaugă ghimbirul, lămâia și sucul de mere.

Se omogenizează foarte bine.

Inițial, acest remediu se va bea de 3 ori pe zi, o doză dimineața, înainte de micul dejun, înainte de prânz și în jurul orelor 18-19 seara. Asigură-te că bei destul de multă apă în timpul acestui tratament.

Atenția! Nu se va consuma în următoarele cazuri:

Sarcină

Alergii la unul dintre ingrediente

Tratament cu anumite medicamente

Diabet

Loading...