Ce i s-a intamplat acestui tanar dupa ce fosta lui iubita a castigat marele premiu la LOTO: „Prietenii ma intreaba daca plang”

Acest tanar regreta amarnic, probabil, despartirea de iubita lui. Nu pentru ca relatia lor ar fi mers ca pe roate, ci pentru ca tanara tocmai a dat lovitura la loterie.

Courtney Davis, o britanica in varsta de doar 19 ani, si Dan White s-au despartit anul trecut. In urma cu cateva saptamani insa, familia tinerei a castigat 61 de milioane de lire la loto, scrie Metro.
„Toti prietenii mei m-au innebunit la cap cu asta. Am aflat ca au castigat la loto dupa ce m-au sunat toate cunostintele mele sa-mi spuna. Baietii imi trimiteau link-uri spre stire si ma intrebau cat am plans de cand am aflat”, spune Dan.

Loading...

Insa decizia de a se desparti de Courtney nu i-a apartinut lui Dan: „A rupt relatia printr-un SMS, ceea ce nu cred ca a fost chiar corect din partea ei. Oricum, ii doresc tot binele din lume”, a spus tanarul, care sustine ca nu ii poarta pica fostei sale iubite.

El a glumit spunand ca probabil ar trebui sa primeasca si el 2 milioane de lire pentru cei doi ani de relatie cu Courtney.

Familia tinerei a castigat marele premiu dupa ce mama ei a cumparat un bilet la loto pentru a sarbatori faptul ca invinsese cancerul.

Loading...