Bicarbonatul de sodiu elimina excesul de grasime de pe talie, burta, brate si spate – acest truc functioneaza doar daca il prepari astfel

Exista numeroase lucruri pe care le utilizam frecvent si nici nu banuim la ce alteva mai sunt ele folositoare. Cunoastem doar cateva din intrebuintarile acestora dar ne bucuram de fiecare data cand descoperim noi intrebuintari care ne fac viata mai usoara sau mai frumoasa.

Bicarbonatul de sodiu este un excelent purificator sau curatator dar este eficient si in multe alte directii.

Loading...

In acest articol veti descoperi eficienta luptei bicarbonatului impotriva excesului de grasime din organism. Veti descoperi ca incercand acest tratament vi se va schimba viata fundamental.

Capacitatea bicarbonatului de a elimina grasimea.

Iata in continuare 3 strategii de intrebuintare a bicarbonatului pe care vi le propunem:

Bicarbonat cu zeama de lamaie sau de pomelo

1 lingurita de bicarbonat

1 lamaie sau pomelo

jumatate de pahar de apa

Preparare:

Dizolvati bicarbonatul in apa si adaugati zeama de lamaie sau de pomelo. Amestecati bine pana cand ingredientele s-au dizolvat. Consumati acest amestec pe somacul gol inainte cu 20 de minute de micul dejun.

Bicarbonat cu otet de mere

2 linguri de otet de mere

1 pahar de apa

jumate de lingurita de bicarbonat

mod de preparare:

Amestecati toate ingredientele intr-un pahar pana se dizolva. La fel se consuma pe stomacul gol si rezultatele se vor vedea in foarte scurt timp.

Bicarbonat cu fructe

ingrediente:

2 lamai

2 cani de apa

1 cana de capsuni

1 buchet de frunze proaspete de menta

1 lingurita de bicarbonate

Mod de preparare:

Amestecati ingredientele dar evitati tentatia de a pune zahar in amestec. Puteti adauga gheata daca il preferati rece si beti de doua ori pe zi.

Renuntati la consumul de fainoase si zaharoase pentru rezultate mai rapide. Introduceti in diaeta bicarbonat si veti fi surprinsi de rezultate. Nu uitati de importanta exercitiilor fizice pentru a va intari si a va da pofta de viata!

Loading...