Acest ulei poate distruge 90% din celulele canceroase în doar 2 zile

Acidul lauric poate ucide mai mult de 93% din celulele cancerului de colon (Caco-2), in maxim 48 de ore dupa tratament. Ceea ce este mai interesant este faptul ca acidul lauric este de fapt „otrava” celulelor canceroase. Nu mai este deja un secret ca uleiul de cocos prezinta proprietati anti-cancer. Uleiul de cocos este tratat ca un super-aliment.

Acidul lauric – component al uleiului de cocos despre care se spune ca are proprietati anti cancer, se gaseste, de asemenea, si in laptele de san. Acesta este un acid gras care sustine sistemul imunitar, oferind o multime de proprietati antimicrobiene.

Loading...

Uleiul de cocos este practic PRO sanatate si ANTI tot ceea ce poate cauza sanatatii. Uleiul de cocos este alfa in topul alimentelor anti-inflamatoare si este, de asemenea, si anti-bacterian, anti-cancerigen si are proprietati anti-oxidante. In plus, ajuta la stabilizarea nivelului de zahar si al insulinei, reduce riscul imbolnavirii de cancer, vindeca candida si alte ciuperci periculoase si ajuta la mentinerea unei greutati optime.

Uleiul de Cocos si Cancerul de Colon

Potrivit unui studiu publicat in Jurnalul Cercetarii Cancerului, acidul lauric din uleiul de cocos are proprietati anti-cancerigene. Acidul Lauric reprezinta aproximativ 50% din uleiul de cocos si, in urma descoperirii cercetatorilor din Universitatea Adelaide, poate extermina mai mult de 90% din celulele canceroase la numai doua zile dupa aplicarea in vitro a acestuia in celulele cancerului.

Cercetatorii au facut si alte experimente pentru a-si sustine teoria. Cand experimentele sunt facute in vitro, totul are loc intr-un mediu controlat, in afara unui organism viu. Poate si din cauza faptului ca studiul efectelor miraculoase ale uleiului de cocos au fost facute in vitro, unele persoane sunt sceptice de rezultat.

Experimentele in vivo sunt acele experimente care se fac pe organisme vii. Din pacate toate aceeste experimente sunt extrem de costisitoare, iar oamenii de stiinta si cercetatorii au nevoie de sponsori. Companiile din industria farmaceutica ar trebui sa se implice in aceste cercetari, dar stim cu totii ca acestea nu au niciun interes sa descopere un remediu natural impotriva cancerului caci ar fi dezastruos pentru profitul lor.

Potrivit Societatii Americane pentru Nutritie, mai multe studii au descoperit ca uleiul de cocos este plin de grasimi (acizi grasi) care pot fi foarte benefice in tratarea si prevenirea unor boli cum ar fi osteoporoza, boli provocate de diversi virusi (mononucleoza, hepatita C, herpesul etc.), boala vezicii biliare, boala Crohn si cancerul. De asemenea, este verificat ca uleiul de cocos anihileaza efectele negative ale chimioterapiei si imbunatateste calitatea vietii pacientilor.

Mai multe despre Uleiul de Cocos

Acizii grasi din uleiul de cocos par sa amelioreze si boala Alzheimer, Parkinson-ul, boala lui Huntington, scleroza multipla, epilepsia si diabetul. Spre exemplu, avem cazul dr. Mary Newport care a dat sotului ei o doza zilnica de ulei de cocos pentru tratarea bolii Alzheimer si simptomele i s-au redus drastic in numai 60 de zile.

Ce ne spune dr. Mary Newport:

„Corpii Cetonici pot ajuta creierul sa se vindece dupa o pierdere de oxigen atat in cazul nou nascutilor cat si in cazul adultilor, pot ajuta inima sa-si revina dupa un atac si pot micsora tumorile canceroase”.

Loading...